Hoi, ik ben Maarten van Dalen en ben al meer dan 20 jaar actief met focus en groei bij professionals én organisaties. Dit heb ik in verschillende rollen gedaan als werknemer en doe dit nu 12 jaar als werkgever.

Het is mijn persoonlijke missie om jou mentaal in beweging te krijgen. Ik vind dit belangrijk omdat je op die manier inzetbaar blijft bij je werkgever en op de arbeidsmarkt én bovenal is het bepalen van je koers een handige manier om fantastische resultaten te bereiken.

Technologie (Ai) maakt op dit moment een stormachtige ontwikkeling door. Deze ontwikkeling zorgt voor innovatie en verandering, ook voor jou want werk wordt anders.

Geen doemscenario’s of angstbeelden van mijn kant, wel bewust zijn van de komende veranderingen. Mijn ervaring leert dat de bewustwording de grootste uitdaging is waar we als professionals voor staan.

Ik help medewerkers met slimme training en handige software om te starten met de bewustwording en verandering te omarmen.

“Simpelheid is het moeilijkste dat er is.” Leonardo da Vinci

Ik omarm deze waarheid met overtuiging. Door de complexiteit te doorbreken en te focussen op eenvoud, help ik jou en je werkgever om te bloeien. Simpelheid betekent helderheid, begrip en de vrijheid om te groeien zonder onnodige ballast.

Hierbij nog een quote die over de essentie van simpelheid gaat.

“Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen” – Johan Cruijff

Hoe kun je mij bereiken?

Telefoon 0338876104

Mail maarten@appcert.eu