Samenwerking Outsourcing Hub en AppCert

geplaatst in: Bedrijven, e-CF competenties | 0
Grote outsourcingsdeals waarbij het complete ICT personeelsbestand worden overgenomen zijn historie en de outsourcing deals die vandaag de dag plaats vinden zijn vooral gericht op de techniek .
Dit was de reden voor Maarten van Dalen van AppCert en Wouter de Geus van Outsourcing Hub om een samenwerking te starten.
Het menselijke aspect ontmoet de technische kennis.

 

ICT voor de toekomst

Bij het uitbesteden van de ICT in een organisatie is ook het menselijk aspect van belang. Welke functies blijven er in de organisatie en welke competenties blijven intern? Outsourcing Hub en AppCert helpen organisaties bij het vaststellen van het menselijk aspect voor nu en in de toekomst. Hierdoor kan er een nog betere matching ontstaan.

 

Samen werken aan een oplossing

Maar wat betekent dit voor een organisatie? Outsourcing Hub biedt een oplossing om de juiste ICT dienstverleningspartner te selecteren; een platform waar ICT-dienstverleners, uitbesteders en hun adviseurs via matching-algoritmes aan elkaar worden gekoppeld. AppCert biedt daarbij de ondersteuning en helpt organisaties om de gemeenschappelijke ICT taal te laten spreken waarbij gebruik wordt gemaakt van het e-Competence Framework (e-CF). Het e-CF is een gestandaardiseerd en aanpasbaar functiehuis met heldere omschrijvingen op het gebied van: functies, competenties, kennis & kunde. Er kunnen specifieke ICT profielen worden opgesteld en hierop kunnen de partners worden getoetst.
Heeft u interesse voor een vrijblijvend gesprek neem dan contact op met 1 van onze medewerkers via 033-8876104

 

 

Outsourcen?

Kijk eens wat Outsourcing Hub toegevoegd aan het selectieproces.

Outsourcinghub.nl

 

 

Contactgegevens AppCert

info@appcert.eu
@AppCert
Linkedin